Demonstraties

Demonstratie middeleeuws Zwaardvechten

Wij hebben jarenlange ervaring met middeleeuws zwaardvechten, zowel als lid van een zwaardvechtschool, als tijdens vele nagespeelde middeleeuwse veldslagen in binnen- en buitenland. Wij kunnen middeleeuwse zwaardvechtdemonstraties geven, waarbij o.a. uitleg gegeven wordt over de diverse uitgangshoudingen en slagen, maar waar uiteraard ook een heus gevecht plaats vindt! Wij doen dit op scholen, kastelen, evenementen, feesten, enz. De middeleeuwse zwaardvecht demonstratie is goed te combineren met een van onze andere activiteiten.
Deze activiteit kan goed gecombineerd worden met onze muziek.

Demonstraties m.b.t. diverse middeleeuwse onderwerpen

Wij kunnen diverse demonstraties geven over middeleeuwse onderwerpen.
Zo kunnen wij allerlei dagelijkse voorwerpen laten zien, zoals middeleeuwse kleding, schoeisel, diverse gebruiksvoorwerpen, enz. Een topper is altijd het laten zien en vooral het zelf uitproberen van de vuurslag, zo kon men al heel vroeg vuur maken!
Ook kunnen wij heel veel middeleeuws wapentuig. Natuurlijk zwaarden, maar ook een bijl, strijdhamer, goededag, enz. Natuurlijk beschermde men zich hier zoveel mogelijk tegen, dus tonen wij middeleeuwse helmen, stalen handschoenen, brigandines, vechtjassen, mali├źnkappen, enz. Natuurlijk mogen deze gepast worden, altijd leuk voor een fotomoment!
Deze activiteit kan goed gecombineerd worden met onze muziek.

Foto's

Informeer naar de mogelijkheden